Joskus kuulee sanottavan, että erityisesti copywriting-palvelut, konversio-optimointi tai ylipäätään digimarkkinointipalvelut ovat ylettömän kalliita.

Ja onhan se niin, että ensikertalaisella saattaa hintalappua suoraan silmiin katsoessa ohimenevästi pyörryttää. Sellaista sattuu. Korkean tason konsultoinnilla on yleensä korkean tason hinta.

Mutta kun tajunta palaa maan päälle, ja copywriter jatkaa saarnaansa, asian ydin selviää 🙂

Nimittäin jos kattavan copy-paketin hinnaksi muodostuu vaikka 15 000€ (sisältäen esim. kokonaisen myyntisivun, videoskriptin, läjän sähköposteja ja pari pidempää mainosta), onhan se maitotölkin hintaa selkeästi komeampi summa lompakosta ilmoille kaivettavaksi.

Mutta totuus on, että tässä ei myydä mitään hyllytavaraa tai bulkkia jonka tuotantokustannus ja kate on vakio, ja siksi hinta on pidettävä alhaalla… vaan kyse on AIVAN jostain muusta.

“COPYWRITING = 

VIVUTUSVAIKUTUS, jolla tehdään samasta tuotteesta tai palvelusta huikeasti houkuttelevampi ja tuottoisampi!”

– Juho Tunkelo

Copywriting tunnetaan ns. villissä lännessä eli maailman ketterillä anglovyöhykkeillä juuri tästä ominaisuudestaan, josta maksetaan MIELELLÄÄN hurjia summia:

  • 150 000€ sijoitus kuulostaa pähkähullulta vaikka tuotelanseeraukseen sijoitettuna? Vai onko… jos se tuottaa vipuvaikutuksellaan 14 MILJOONAA kurssimyyntinä (esimerkki amerikkalaisen asiantuntijan online-kurssista parin vuoden takaa)
  • 5000€ yhdestä muutaman sähköpostin kampanjasta, joka tuotti 170 000€ uutta myyntiä (sen jälkeen kun nimekkään somevaikuttajan kampanja maksoi 10X enemmän ja tuotti pyöreän NOLLA EUROA)
  • 7000€ myyvän videon skriptauksesta sekunti sekunnilta tuotti karvan verran alle 100 000€ online-myyntiä parin viikon sisällä (ja todennäköisesti reippaasti lisää uudelleenlanseerauksissa)

Numerot antavat tietysti vasta osviittaa, tuotteen terävä kohdistaminen ja arvokkaaksi muuntaminen asiakkaan mielessä vasta saa mainonnan voitolliseksi, katteen kasvavaksi ja skaalaamisen mahdolliseksi.

Copywriting muuntaa tylsänkin (vaikka 100% ansiokkaan) tuotteen niin houkuttelevaksi ja arvokkaaksi asiakkaan mielessä, että siitä HALUTAAN maksaa paljon ja ostaa heti.

Tässä muuten syy miksi kykynsä todistaneelle copywriterille tarjotaan usein myös prosenttiosuuksia kampanjoista tai jopa itse firmasta. Kaikkeen ei kannata lähteä, mutta vipuvaikutuksen ymmärtävän asiakkaan tuntee usein juuri tästä.

Joten EI… vivutukseen ei voi kuolla. 😉

Tosin vivutus voi aiheuttaa aiempien käsitystesi vapinaa ja lopulta pois kuihtumista sillä hetkellä kun näet omin silmin mikä on mahdollista moniportaisella ja moninkertaisella vivutuksella.

Haluaisitko itse kokea tällaista huikaisevaa arvonnousua kertaheitolla?

Ota yhteyttä, varaa vaikka puheluaika tai tule käymään meillä Mannerheiminaukiolla niin puhutaan asiat halki ja tuottoisuuskulmat kaakkoon.

Juho Tunkelo, Direct Response Copywriter

PS. Iskikö skeptisyys? Saat sympatiani, sillä näistä asioista ei Suomessa ainakaan yleisesti ja kovaan ääneen juuri puhuta. Koviin tuloksiin tarvitaan konkreettisia, toimivaksi testattuja TAPOJA nostaa tuotteen tai palvelun ARVOA, vähintään 10-kertaiseksi… (jolloin sitä ostetaan kuten se menisi pois muodista ensi viikolla). Jos haluat kuulla lisää, seuraa näitä artikkeleita tai ota yhteyttä niin puhutaan tästä kaikesta sinun firmasi kontekstissa.

http://copywriting-academy.com
Do you like Juho Tunkelo's articles? Follow on social!
Comments to: Voiko vivutukseen kuolla?

Your email address will not be published.

Attach images - Only PNG, JPG, JPEG and GIF are supported.